Metawonen

'Buddywerking voor mensen met psychische problemen'

Navigatie overslaan

Deze dame zoekt wil graag een buddy met wie ze een vertrouwensband kan opbouwen, ze heeft tijd nodig om te ontdooien in een contact. Ze wil graag samen koken of iets lekkers bakken, gaan wandelen, fietsen, eens iets cultureels doen,... De buddy mag haar een duwtje in de rug geven en haar mee naar buiten trekken.

Ze vraagt een vrouwelijke buddy, die haar wil motiveren om meer te bewegen. Ze vraagt een enthousiaste en dynamische vrouw die houdt van wandelen, zwemmen, fietsen, natuur, ... Ze is een huismus, en wil graag meer naar buiten komen.

Deze dame, 50 jaar, wil graag met een buddy wandelingen maken in de natuur of aan zee, samen  snuisteren op een (rommel)marktje, genieten van een terrasje, een goed gesprek, ... Ze zoekt een rustige buddy uit dezelfde leeftijdscategorie als haar, die open minded is, die net als haar kan genieten van stilte en de kleine bijzonderheden in het leven.

Vrouwelijke buddy gezocht die deze jonge mama even uit haar zorgen kan halen door samen op stap te gaan en door een gewoon, open en oprecht gesprek te voeren. Ze wil graag eens naar de film, gaan winkelen, wandelen, terrasje doen...genieten van kleine dingen.

Deze jonge man zoekt een buddy met wie hij een vertrouwelijke vriendschappelijke band kan opbouwen. Hij vindt een goed gesprek belangrijk, maar wil ook Gent beter leren kennen. Hij wil graag op stap gaan, want alleen is de drempel te hoog. Graag op 's avond in de week, gezien deze man fulltime werkt.

Deze man van 40 jaar vraagt een buddy die met hem mee wil gaan wandelen, naar de bib wil gaan, iets wil gaan drinken in Gent, ... Hij is leergierg, staat open voor nieuwe interesses. Deze man houdt van humor, is vrij introvert en vraagt dan ook een zorgzaam en begripvol persoon.

Deze vrouw zoekt een buddy met maturiteit, iemand die optimistisch is en afspraken nakomt. Ze houdt van dieren, gaat graag eens naar theater, bioscoop, boekenbeurs, ... of eens samen gaan fietsen of wandelen. Ze wil graag samen deze activiteiten doen omdat het alleen niet aandurft om dit te ondernemen.

Jonge creactieve vrouw zoekt M/V buddy, iemand met levensbagage die graag activiteiten wil ondernemen maar evengoed openstaat voor een goed gesprek en houdt van gezelligheid. Belangrijk is dat je als buddy een duidelijke en eerlijke communicatiestijl hebt.

We zoeken een telefoonbuddy die het team van de 3 andere telefoonbuddy's kan versterken!

Wat? Je belt 2-wekelijks zo'n 5-tal mensen op.

Wanneer? Donderdagnamiddag om de 2 weken.

Wie? De mensen die gebeld worden zijn steeds dezelfde mensen. Dit zijn mensen die ofwel wachten op een buddy en tijdens deze wachtperiode graag contact hebben via de telefoon. Ofwel zijn dit mensen die geen "bezoek"buddy wensen, maar enkel contact wensen via te telefoon.

Deze vrouw verplaatst zich af en toe met een rolwagen maar kan te voet korte afstanden afleggen. Ze heeft graag een regelmaat in de contacten. Activiteiten zijn  afhankelijk van beide interesses, ze heeft een brede interesse en wil graag nieuwe dingen leren kennen.  Ze wil vooral graag een buddy die ze kan vertrouwen.