Metawonen

'Buddywerking voor mensen met psychische problemen'

Navigatie overslaan

Prikbord

buddy's zijn onbetaalbaar

Mogen werken met vrijwilligers is een voorrecht! De buddy's zijn zo hartelijk en warm, en tegelijk ook zo bescheiden en discreet. Hun engagement hier is onbetaalbaar mooi...

Medewerking solidariteitswandeling

Zaterdag hebben we een groepje ontvangen die deelnamen aan de solidariteitswandeling op de ACV-startdag. We hebben hen warm gemaakt voor onze werking en organisatie. Het filmpje werd positief onthaald! We bedanken hen voor hun vele vragen en interesse!

Daad bij het woord

Vandaag is het de start van "de grote vakantie" en meteen ook de start van het voornemen om regelmatig wat te berichten op het prikbord hier! Geen vakantie hier, maar drukke en fijne werkdagen!Vandaag is er een nieuw duo gestart, is er een duo "in de maak" en twee mensen ontmoeten elkaar vandaag...

mannen en vrouwen met pit gezocht

Het zomert dan toch! Met de velux open op onze zolder, ontvangen we vele mensen die de nood uiten om met iemand zijn/haar vrije tijd te delen. Mensen die psychisch kwetsbaar zijn en graag iemand willen ontmoeten die hen mee op sleeptouw neemt, los van alle hulpverlening, maar gewoon zin hebben in...

vertrek Jessica

Vandaag vertrekt Jessica bij Metawonen. Zij zal vanaf januari de buddywerking opstarten in de regio Sint-Niklaas/Lokeren/Dendermonde/Wetteren. We wensen haar veel succes!

Liesbet is terug!

Na haast een jaar van afwezigheid is Liesbet er maandag met volle goesting terug ingevlogen. Metawonen is nu 3 vrouwen sterk!

te Gek-karavaan

Metawonen stond afgelopen donderdag op de Vrijdagsmarkt te Gent voor de te Gek-karavaan. Foto's kan je vinden op onze facebookpagina of via de volgende link: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.261507623890335.57910.202011046...!

Advertentie in Zone 09

Metawonen doet voortdurend acties om vrijwilligers te rekruteren. Eentje daarvan is een advertentie in de huidige en volgende Zone 09!

wandelbuddy

We hebben een buddy die graag met iemand 1x per maand lange wandelingen zou maken. kandidaten hiervoor mogen zich altijd bij ons melden!

welkom

Metawonen is nog steeds op zoek naar vrijwillige buddy's. Mensen die graag beroep willen doen op een buddy mogen ook altijd contact opnemen als ze een telefoon- mail- of bezoekbuddy willen.